Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تین نیوز»
2024-04-28@04:29:22 GMT

◄ مشکل شرکت‌های زیان‌ده با وام حل نمی‌شود

تاریخ انتشار: ۲۰ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۵۲۱۵۷۱

◄ مشکل شرکت‌های زیان‌ده با وام حل نمی‌شود

تین نیوز

چندی پیش انجمن شرکت‌های هواپیمایی در فراخوانی از متخصصان  خواست تا راهکارهای مناسب برای فعالیت شرکت‌های هواپیمایی داخلی پس از اتمام بحران کرونا را به این انجمن ارایه کنند.

به گزارش تین نیوز، یک کارشناس حمل و نقل در مورد این درخواست انجمن شرکت‌های هواپیمایی گفت: پسا کرونا دوره‌ای است پس از پایان همه گیری کرونا که وضعیت به دوره قبل از کرونا بر می‌گردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یعنی میزان تقاضا برای حمل و نقل اعم از هوایی، دریایی و ریلی و جاده‌ای به عدد مشابه سال‌های قبل برمی‌گردد با این تفاوت که ضرر هنگفتی از دوره کرونا نیز روی دست شرکت‌های حمل و نقل باقی می‌ماند.

بیشتر بخوانید: فراخوان دریافت نظرات کارشناسان درباره بحران پروازها

سعید قصابیان افزود: اما نکته این است که شرکت‌های حمل و نقل به‌ویژه در بخش مسافری قبل از کرونا هم زیان انباشته داشتند بر این اساس، زیان ده بودن شرکت‌های داخلی قبل از کرونا هم جریان داشته و با وجود کرونا عدد آن بیشتر شده است بنابراین علاج شرکت‌های حمل و نقل پیش و پس از کرونا، تفاوت چندانی با هم ندارد و در هر صورت باید دنبال بهره‌وری و کاهش هزینه و کاهش ریخت و پاش باشند.

وی تاکید کرد: نمی‌شود شرکت‌ها به تولید ضرر ادامه بدهند و دولت از بیت المال هزینه ناکارآمدی و بهره‌وری نازل آنها را بپردازد زیرا با این روال، هیچ اصلاحی رخ نخواهد داد و مدیران این شرکت‌ها فقط مدیریت هزینه خواهند کرد.

این کارشناس اظهار کرد: شرکت‌های ضرر ده هوایی هرچه پرواز کمتری داشته باشند ضرر کمتری بالا می‌آورند و اگرچه هزینه‌های ثابت سر جای خودشان می‌ماند اما هزینه‌هایی که تابع تعداد پرواز هستند مثلاً هزینه سوخت و هزینه‌ای که شرکت ها بابت خدمات فرودگاهی می‌پردازند و هزینه ناوگان کاهش پیدا می‌کند که این در مورد شرکت‌های ریلی هم مصداق دارد.

به گزارش تین نیوز، قصابیان افزود: وضعیت این گونه شرکت‌های ضرر ده با شرکت‌هایی که قبل از کرونا سود آور بودند و به‌دلیل کرونا در یک مقطع محدود درآمدشان کاهش پیدا می‌کند، متفاوت است زیرا آنها سود آوردی را بلد هستند و قبل از کرونا این مهارت را عملاً اثبات کرده‌اند و مشکلاتشان با وام حل می‌شود اما مشکل شرکتی که قبل از کرونا هم ضرر می‌داده با وام حل نمی‌شود.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: تسهیلات بانکی شرکت هواپیمایی پرداخت وام ضرر شرکت ها قبل از کرونا حمل و نقل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۲۱۵۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشارکت بیشتر در انتخابات، هزینه‌های امنیتی را کاهش می‌دهد

یک داوطلب انتخابات دور دوم مجلس شورای اسلامی گفت: اگر سطح مشارکت در انتخابات از دور اول هم بیشتر شود، آورده بیشتری به لحاظ امنیت ملی برای کشورمان دارد.

ابوالفضل ظهره‌وند در گفت‌وگو با ایسنا درباره اهمیت دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی، اظهار کرد: یک وجه انتخابات به مشارکت مردم در اصلاح و بهبود شیوه حکمرانی برمی‌گردد که بخشی از این حکمرانی به قوه مقننه مربوط می‌شود. انتخاب اصلح برای حضور در مجلس شورای اسلامی هم عمل به تکلیف شهروندی و هم مشارکت در سرنوشت کشور است. این امر موجب تاثیرگذاری مردم بر روند قانونگذاری در کشور می‌شود.

وی افزود: هرچه مشارکت بیشتر باشد مثل راهپیمایی ۲۲ بهمن یا روز قدس، تاثیر مثبت بیشتری برای شرایط کشور دارد و دشمن پیام را دریافت می‌کند. مشارکت بالا در انتخابات هم بر موقعیت ژئوپولتیک، قدرت مانور منطقه‌ای و تامین منافع و امنیت ملی کشور تاثیر مثبت می‌گذارد. با توجه به تحولات منطقه، جنگ عزه و حساسیت‌های منطقه‌ای و بین‌المللی، اگر سطح مشارکت از دور اول هم بیشتر شود، آورده بیشتری به لحاظ امنیت ملی برای کشورمان دارد.

این داوطلب مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی افزود: با مشارکت بیشتر در انتخابات، هزینه‌های امنیتی ما کاهش می‌یابد و دشمن از اقدامات ناامن‌سازی ایران دلسرد خواهد شد و وقتی دشمن از ماجراجویی‌های امنیتی دلسرد گردد، برای ما آورده اقتصادی خواهد داشت زیرا دورنمای اقتصادی کشور روشن‌تر، سرمایه‌گذاری بیشتر، هزینه‌های امنیتی کمتر و چسبندگی مردم به فعالیت اقتصادی بیشتر خواهد شد اما هرچه از داخل به دشمن پالس داده شود، او دچار توهم  شده و دنبال ماجراجویی امنیتی می‌رود.

ظهره وند خاطرنشان کرد: در صورت شکل گیری مشارکت بالا، دشمن به سمت تعامل فعال و مذاکره حرکت می‌کند نه مخاصمه و ماجراجویی امنیتی. دلسردی از رای دادن تغییری در شرایط کشور ایجاد نمی‌کند؛ بنابراین توصیه من این است که مردم مشارکت فعالی در دور دوم انتخابات داشته باشند. مهم این است که مشارکت بالا و انتخاب هوشمندانه و با شناختی صورت گیرد. چنین انتخابی به بهبود شرایط اقتصادی کشور هم کمک می‌کند اما مشارکت کم موجب ادامه دار شدن عوامل نگرانی های مردم خواهد شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مشکل تأمین برق ناشی از ناترازی درآمد و هزینه‌های شرکت برق است
  • شوک شدید به بازار طلا / زیان سکه‌بازان سنگین شد
  • مشارکت بیشتر در انتخابات، هزینه‌های امنیتی را کاهش می‌دهد
  • آذربایجان شرقی مشکل تامین اتوبوس و حمل و نقل عمومی دارد
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • پرهزینه و زیان‌ده؛ پول قرارداد پرداخت بازیکنان استقلال و پرسپولیس از جیب کارگران و بازنشستگان!
  • کاهش نرخ بیکاری در کشور/ دولت از برنامه‌های اعلامی خود عقب نیست
  • کاهش نرخ بی‌کاری در کشور/ دولت از برنامه‌های اعلامی خود عقب نیست
  • مروری بر بودجه در سال ۱۴۰۳؛ دست دولت در جیب مردم برای جبران کسری!
  • لزوم وجود مدیریت واحد مرزی به منظور جلوگیری از توقف زیان‌بار کامیون‌ها